Het Vijfde Bedrijf

Educatie

Het Vijfde Bedrijf produceert voorstellingen en projecten die laagdrempelig, inhoudelijk en, niet onbelangrijk, met humor zijn. De solovoorstellingen van Annemarie de Bruijn hebben zich reeds bewezen als zeer geschikt voor jongeren. Klassieke teksten met een knipoog en in een verassende, dynamische vorm gegoten. 

Naast dat het uiteraard tot de mogelijkheden behoort deze voorstellingen te bezoeken met leerlingen, is er altijd de mogelijkheid tot nagesprek of het boeken van een workshop ter voorbereiding op het theaterbezoek. 

Om Shakespeare niet alleen in het theater af te laten spelen hebben wij momenteel een educatief programma ontwikkeld rondom 'Stille Tranen'. Een week lang Shakespeare op school met een uitgebreid lespakket voor alle leerjaren. Lees meer

Mocht u geïnteresseerd zijn om met uw school of andersoortige onderwijsinstellingen een van de voorstellingen te boeken dan behoort dit tot de mogelijkheden en dan wel of niet in combinatie met een workshop. De voorstelling kan dan plaatsvinden in een theater in de buurt of in overleg op de school zelf. Dit laatste is afhankelijk van de aanwezige faciliteiten.

Wanneer u workshops los van een voorstelling zou willen boeken, maar bijvoorbeeld met de thematiek van een van de voorstellingen of specifiek de werkwijze van Het Vijfde Bedrijf dan kan dit in overleg georganiseerd worden.

Mocht u al direct vragen hebben of lesbrieven/workshops aanvragen, stuur dan een mail naar educatie@hetvijfdebedrijf.nl of u kun gebruik maken van onderstaand contactformulier.