Het Vijfde Bedrijf

Aan Tafel

Routebeschrijving

The Grey Space in the Middle ligt midden in het centrum van Den Haag, Paviljoensgracht 20, en is makkelijk te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer. Auto's kunnen geparkeerd worden in de verderop gelegen parkeergarage.

Klik hier voor een directe doorverwijzing naar Google maps.

Kaartverkoop

Kaarten zijn online te verkrijgen en ook ter plekke (indien niet uitverkocht) te koop in The Grey Space op de dag van de voorstelling. Gezien de beperkte plaatsen adviseren wij van tevoren kaarten te kopen en zo gegarandeerd te zijn op een plek aan tafel.

Het menu

De voorstelling bestaat uit een serie hapjes, een proeverij aan herinneringen. Wij willen deze nog niet prijsgeven want uiteraard is dit een samenspel met de film. Het merendeel zal vegetarisch zijn of in vega variant beschikbaar zijn. Helaas is het niet vegan...  (U bent ook van harte welkom als u niet alles kunt of wilt eten). Heeft u vragen over het menu wat niet kan wachten tot de voorstelling neemt u dan gerust contact met ons op. 

Toegankelijkheid

Rolstoeltoegankelijk!

Corona maatregelen

Uiteraard houden wij de Corona maatregelen scherp in de gaten. Middels ‘spatschermen’ worden de toeschouwers die niet uit één huishouden komen van elkaar gescheiden. Het keukenpersoneel en de bediening nemen de verdere voorzorgsmaatregelen in acht en zullen mondkapjes dragen.

Wij vragen u om (ook bij lichte) verschijnselen van griep of verkoudheid uw ticket te annuleren.

Mocht u verdere informatie wensen over onze maatregelen dan kunt u ons mailen