Het Vijfde Bedrijf

De Dansende Madonna

Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt via Het Nationale Theater. Ga naar de hnt-website of bel met de kassa 0900-3456789. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling liggen deze klaar op de voorstellingslocatie. 

Besluit u op het laatste moment naar de voorstelling te komen? Stuur dan een mail naar sarah@hetvijfdebedrijf.nl, zij controleert tot een half uur voor aanvang haar mail. Vermeld uw telefoonnummer en u ontvangt een bevestiging over de sms. 

 

Locatie

De Dansende Madonna speelt in de voormalige Appelloods, aan de Laan van Poot 97 (duinzijde- tegenover de Nachtegaallaan), Den Haag. De Loods ligt net in de duinen van de Bosjes van Poot, aan een zijstraatje (ook Laan van Poot).

Het is gratis parkeren rondom de loods, dus geen extra parkeerkosten.

 

De voorstellingstijden

De voorstelling zal in totaal 1u45 duren. Dit is inclusief een pauze. 

Laatkomers lopen het risico niet meer toegelaten te worden tot de voorstelling. U bent al vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling van harte welkom voor een drankje, het wordt op prijs gesteld als u op tijd bent.

 

Toegankelijkheid

Helaas zijn er geen voorzieningen aanwezig voor slechthorenden. Bent u minder valide of zit u in een rolstoel? Stel ons dan van tevoren op de hoogte. De locatie is rolstoeltoegankelijk maar om u goed te kunnen ontvangen dienen wij misschien wat voorbereiding te treffen. U kunt ons mailen via info@hetvijfdebedrijf.nl

 

Openbaar Vervoer

Komt u met tram 12? Stap dan uit op de Docter van Welylaan. Vanaf daar is het 6 minuten lopen. Bekijk hier de wandeling.

Komt u met Bus 24? Stap dan uit bij het Haga Ziekenhuis. Tevens 6 minuten lopen vanaf daar. Bekijk hier de wandeling.

Komt u met tram 11? Stap dan uit bij Halte Houtrust. Vanaf daar is het 13 minuten lopen. Bekijk hier de wandeling.